Camilla Herrem & Nærbø IL inngår samarbeid

Camilla Herrem håndballskole på Nærbø

Hvorfor gjør vi dette?
 
Vi jobber med å sette #Nærbøpåkartet
 
Håndballen på Nærbø har i mange år hatt en positiv utvikling. Med vekt på intern rekrutering og utvikling, har vi har bygget «stein» på «stein» og over tid utviklet en svært god treningskultur. Dette har resultert i gode sportslige resultater for aldersbestemte lag på nasjonalt nivå. Et av de beste av disse lagene er nå stammen i A-laget til Nærbø.
 
For å bli best, ønsker vi å lære av de beste. Derfor knyttet vi til oss Steffen Stegavik for at han skal kunne tilføre ungdommene på A-laget mer rutine, hjelpe dem å ta «det neste steget» og gjøre dem til enda bedre håndballspillere. Men vi stopper ikke der. Håndballen på Nærbø har sammen med Steffen Stegavik og Camilla Herrem satt seg som mål å levere et enda bedre håndball tilbud til barn og unge både på Nærbø og i resten av Sør-Rogaland.
 
Sammen med Steffen Stegavik og Camilla Herrem har Nærbø IL derfor etablert et selskap som skal drive Camilla Herrem håndballskole, en håndballskole der Camilla Herrem og Steffen Stegavik selv vil være hovedinstruktører.
 
Vi starter med første håndballskole på Nærbø i slutten av juni. Vi gleder oss allerede!!

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift