Nærbø IL

Lørdagstoddlerne

Lørdagstoddlerne
VEDLEGG
Vis fil Lørdagslek.pdf
Nytt tilbud til de aller minste
Beate Nilsen og Tonje Varhaug forteller om tilbudet som hadde oppstart fra januar 2012:
 
Nærbø trenger et sted der våre barn kan møtes og være aktive gjennom lek. I dag har de aller minste ingen tilbud og dette ønsker vi å gjøre noe med. Fra januar 2012 startet vi opp med et nytt tilbud: ”Lørdagstoddlerne leker i Loen”. Toddlerne betyr "den som stabber og går". Målgruppen er de fra 0-3 år - barna får være med helt til de fyller 4 år. Foreldrene følger og får det sosialt i samme stund med sine barn/andre foreldre. Har du ikke barn selv i denne alderen kan du gjerne ta med barn som du er tante/onkel til, barnebarn, søsken o.l. Har du besøk den helga det er Lørdagslek i Nye Loen så er det ingenting I vegen for å ta med gjester til hallen.
 
I dag er det stort fokus på helse og sunnhet. Vi tenker at ved å begynne å aktivisere barn tidlig er dette med på å forme gode vaner som kan bygges videre på gjennom oppveksten. Våres barn har nå gjennom dette tiltaket muligheten til å være fysisk aktive gjennom lek. Det er gjort innkjøp av mye spennende utstyr som skal fremme barnas motoriske utvikling gjennom lek. Vi håper at så mange som mulig benytter seg av det gode tilbudet.
 
”Lørdagstoddlerne” vil være PARTALLS LØRDAGER fra klokken 09.00 - 10.30. Første gang 14. januar. Inngangspenger kr 20 pr gang, men vi selger for enkelhetens skyld årskort til kr 400, og halvårskort til kr 200.
 
Tilbudet er i regi av Nærbø Idrettslag. Vi gjør dette på dugnad, inntekten vi får vil gå til å dekke noe av utstyret som er bestilt og leie av hallen. Eventuelt overskudd går til Nærbø Idrettslag hvilket vi anser som et stort pluss da de fleste av våres barn vil vanke i Nye Loen senere I livet.
 
Følg oss gjerne på Facebook. Siden vår heter ”Lørdagstoddlerne leker i Loen”. Gå gjerne inn på siden og trykk ”liker” J
 
Vi gleder oss til dette!


Nærbo IL
Adresse: Torlandsveien 10, 4365 NÆRBØ
Epost: post@narboil.no

http://www.narboil.no/

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift